Lerarenkaart 2021

Kom je lerarenkaart afhalen in de bib.

lerarenkaart 2021

Voor de verdeling van de lerarenkaart werkt Klasse samen met de bibliotheek. Je kan in de bib op vertoon van je identiteitskaart je lerarenkaart ophalen.

Meer info op klasse.be/lerarenkaart

1. Hoe krijg ik mijn Lerarenkaart?

Ga vanaf eind december naar Waar is mijn Lerarenkaart. Tik je stamboeknummer in en je vindt in een paar klikken waar je jouw Lerarenkaart vindt.

Controleer goed in wélke bibliotheek je je Lerarenkaart kan ophalen.

Is jouw info op Waar is mijn Lerarenkaart niet correct of heb je een vraag? Mail ons op secretariaat@klasse.be.

Heb je een abonnement op Klasse Magazine? Dan krijg je je Lerarenkaart bij het decembernummer opgestuurd.

Startende leraren krijgen eenmalig hun Lerarenkaart thuisbezorgd met een gratis proefnummer van Klasse Magazine in december, maart, juni of september.

2. Waar vind ik mijn stamboeknummer?

Je hebt je stamboeknummer nodig om op te zoeken waar je je Lerarenkaart vindt. Je vindt je stamboeknummer:

• op je oude Lerarenkaart
  • op je loonfiche
  • via je schoolsecretariaat

3. Mijn Lerarenkaart ligt niet in de bibliotheek.

Controleer nog eens op Waar is mijn Lerarenkaart waar je Lerarenkaart ligt. Is er toch een probleem? Mail ons op secretariaat@klasse.be