Leen E-boeken via de bib

Lees je graag e-boeken? Als lid van de bib kun je voortaan e-boeken lezen op je eigen toestel (e-reader, tablet, smartphone of computer).

e-boeken

Voor wie?

Er is voor elk wat wils: fictie of non-fictie, spannend of romantisch, in het Nederlands of in het Engels. Vlaamse auteurs zijn goed vertegenwoordigd, met onder andere Lize Spit, Dimitri Verhulst, Pieter Aspe, Rudi Vranckx en Johan Op de Beeck. Ook internationale toppers als Isabel Allende, Marieke Lucas Rijneveld, Tatiana de Rosnay, Tess Gerritsen en Camilla Läckberg tekenen present.

Iedereen met een lidmaatschap bij de bibliotheek en een MijnBibliotheek-profiel kan e-boeken lenen uit de digitale boekenkast cloudLibrary. Je leent gratis twee e-boeken, tot zes weken lang. Hoe je precies te werk gaat, lees je op arendonk.bibliotheek.be.

Interesse in e-boeken, maar nog geen lid van de bib?

Kom dan langs om je lidmaatschap in orde te brengen. (Kinderen en jongeren tot 18 jaar zijn gratis lid, volwassenen betalen 5 euro per jaar.)