Boek
Nederlands

Ons bakboek : meer dan 300 heerlijke recepten

KVLV (auteur)
+1
Ons bakboek : meer dan 300 heerlijke recepten
×
Ons bakboek : meer dan 300 heerlijke recepten Ons bakboek : meer dan 300 heerlijke recepten

Ons bakboek : meer dan 300 heerlijke recepten

KVLV (auteur)

Niets zo heerlijk als zelfgebakken taart, koekjes, cake of biscuit. En thuiskomen in een huis met de geur van versgebakken brood is altijd een waar genot.

Trouw aan het opzet van de vorige edities wil deze derde en volledig herwerkte versie van Ons Bakboek - het kleinere zusje van het alombekende Ons Kookboek® - een basishandboek zijn voor de thuisbakker.

Met duide

Onderwerp
Gebak, Brood, Taarten (zoet)
Titel
Ons bakboek : meer dan 300 heerlijke recepten
Auteur
KVLV
Taal
Nederlands
Uitgever
Tielt: Lannoo, 2019
375 p. : ill.
ISBN
9789401460439 (hardback)

Over KVLV

Ferm, voorheen het Katholiek Vormingswerk voor Landelijke Vrouwen (KVLV) en de Boerinnenbond, is een katholieke Vlaamse vrouwenorganisatie.

Historiek

De fundamenten van de organisatie werden gelegd door Paul De Vuyst die in 1906 een aantal leraressen van de landbouwhuishoudschool te Alveringem wist te overtuigen een landbouwkring op te richten. Het initiatief kende al gauw navolging en omstreeks 1910 waren er een zeventigtal kringen opgericht in gans België. Deze kringen werden in 1911 samengebracht door Eduard Luytgaerens, algemeen secretaris en proost van de Belgische Boerenbond (BBB). Op de algemene vergadering van 6 juni werd de Algemeene Belgische Boerinnenbond opgericht. Eerste voorzitster werd Louise Helleputte-Schollaert. Reeds vanaf de aanvangsperiode werd het tijdschrift De Boerin verspreid. Omstreeks 1914 telde de organisatie 15.014 leden en 136 gilden, na de Eerste Wereldoorlog (1919) was…Lees verder op Wikipedia