Bibliotheek Arendonk

Zondag 29 oktober : Demonstratie ‘Virtual Reality’ in de bib

Wat is Virtual Reality? -

Als men spreekt over Virtual Reality gaat het, vrij vertaald om “Schijnwerkelijkheid” of “Virtuele Werkelijkheid”. Deze Virtuele werkelijkheid wordt op zo een manier aan de gebruiker getoond dat dit aanvoelt als de werkelijkheid. Vandaar de term.

Wat is er leuk aan? - Het is erg lastig om uit te leggen wat Virtual Reality met je doet. Je weet het eigenlijk pas als je het ervaart. Zwem tussen haaien, loop over Mars, vlieg de hele wereld rond als een vogel. Virtual Reality maakt je stoutste dromen, en meer, waar.

Virtual Reality luidt een heel nieuw tijdperk van entertainment in. Een nieuwe en inmiddels niet meer te stuiten ontwikkeling. Volgens velen betekent de doorbraak van Virtual Reality een ware aardverschuiving in de manier waarop we Gamen, video kijken en onze Social Media ervaren.

Zondag 29 oktober – 14-17u Demonstratie ‘Virtual Reality’ in het kader van de ‘Digitale Week’.

Virtual Reality is niet meer weg te denken op evenementen. Het is hip, happening maar vooral onvergetelijk! Bezoekers die voor de eerste keer Virtual Reality proberen zijn op z’n minst gezegd onder de indruk. Dat komt omdat minder dan 99% van de bevolking ooit een echte Virtual Reality ervaring heeft mogen meemaken. En daarmee bedoelen we “the real deal”:  Het volwaardig rondwandelen, objecten kunnen aanraken en omgevingsgeluid horen. De Virtual Reality ervaring prikkelt zoveel zintuigen dat de hersenen het als écht aanzien. En net daarom is het zo krachtig! Wil je eens ervaren wat de mogelijkheden zijn?
Op zondag 29 oktober tussen 14u en 17u kan u een virtual reality ervaring meemaken in onze bib in het kader van de ‘Digitale Week’.
 

Nog geen reacties

Plaats een reactie

Plaats een reactie

Reacties worden eerst gemodereerd
voordat ze op de site verschijnen.

Meer nieuws

Meer nieuws