Woensdag 31 januari , 19.30 uur : Poëzie op de planken. Zaal de Wamp

Ook dit jaar openen we weer ons pop-up poëziecafé ‘De Gemene Deelder’ in het kader van de poëzieweek.
Doe mee met een dubbele inzending:

1. Een zelfgeschreven gedicht of een andere zelfgemaakte poëtische uiting, bijvoorbeeld een poëtisch filmpje of een poëtisch lied dat je zelf ten gehore brengt of laat schallen door de boxen van het café.

2.   Daarnaast vragen we een tweelinggedicht of andersoortige poëtische uiting, m.a.w. een bestaand gedicht dat voor jou een speciale betekenis heeft,  een  gedicht dat je geïnspireerd heeft,  aan het denken heeft gezet, of dat je graag zelf geschreven zou hebben, dat heel erg op jezelf van toepassing is….

We horen ook  graag in het kort waarom je voor dat stukje poëzie koos..
Bezorg beide poëtische uitingen vóór 15 januari aan de bibliotheek. De inzendingen worden in een programma gegoten, waarbij wat niet mondeling aan bod kan komen, op een andere manier in het poëziecafé zal verschijnen.
De bib zorgt voor een muzikale verrassing.
Arendonkse poweten, aan de slag!