Bibliotheek Arendonk

Vrijdag 27 april , 19u30 - Voorstelling ‘Hoe slapen weer een zaligheid werd’ door Kris Baert

Bibliotheek Arendonk organiseert i.s.m. Gezonde Gemeente - Arendonk de voorstelling 'Hoe slapen opnieuw een zaligheid werd' van Kris Baert en Eddy¨Peremans.

1 op 6 Vlamingen grijpt naar slaapmiddelen, Kris Baert kan erover meepraten. De dood van zijn vader en zijn stresserende job als journalist deden hem naar de slaappillen grijpen. Een verslaving die 10 jaar duurde. “Als je van een half tabletje naar een volledig overschakelt. En nadien naar 2 of 3 pillen per nacht. Dan weet je dat je niet goed bezig bent. Bovendien slaap je daar niet beter van. De kwaliteit van mijn slaap ging erop achteruit en overdag was ik geen mens meer”.

Dankzij intensieve slaaptraining, steun van familie en een nieuwe werkomgeving kon Kris zijn verslaving overwinnen. Baert maakte over zijn gevecht tegen slaappillen een voorstelling. Tussendoor zingt Kris ook een paar prachtige, Nederlandstalige liedjes die iets te maken hebben met slapen ... Gitarist Eddy Peremans begeleidt hem daarbij op sublieme wijze. En er is ook de snelle, lichtvoetige maar zeer leerrijke SLAAPKWIS.
Wanneer & waar: vrijdag 27 april 2018 om 19u30 in de bib
Begeleiding: Kris Baer en gitarist Eddy Peremans
Organisatie: Gezonde Gemeente Arendonk i.s.m. de bibliotheek
Prijs: gratis
Inschrijven: Inschrijven kan hier, bij Rienel op 014 40 10 41, aan het onthaal van het gemeentehuis of het sociaal huis of bij de bibliotheek op 014 67 16 14

Nog geen reacties

Plaats een reactie

Plaats een reactie

Reacties worden eerst gemodereerd
voordat ze op de site verschijnen.

Meer nieuws

Meer nieuws