Mee met de Media - Nieuwe 4-delige lessenreeks laptop, tablet en ipad voor beginners.

gepost op: 19 mei 2017

Nieuwe computercursussen ‘Mee met de Media’ voor absolute beginners in het najaar.

In het najaar organiseren de Bib en het Sociaal Huis opnieuw 4-delige cursussen laptop, Ipad en Androïd tablet voor absolute beginners waarvoor u zich nu reeds kan aanmelden. Het gaat hier echt om cursussen voor mensen die niet of nauwelijks met een computer kunnen werken en die toch willen deelnemen aan het digitale leven.  Indien u interesse heeft , of iemand kent die misschen interesse heeft - gelieve contact op te nemen met de bibliotheek op 014/67.16.14 of inlichtingen in te winnen aan de balie van de bib. De lessen vinden plaats tijdens de maand oktober op maandag en dinsdag (overdag). Men zegge het voort !