Mee met de Media : Nieuwe 4-delige cursus computer voor absolute beginners , voorjaar 2018

In het voorjaar van 2018 organiseren de bibliotheek en het sociaal huis  opnieuw een vierdelige cursus laptop, Ipad en Androïd tablet voor absolute beginners. Je kan je nu reeds aanmelden voor deze nieuwe cursussen. De cursus is echt bedoeld voor mensen die niet of nauwelijks met een computer kunnen werken maar die toch willen deelnemen aan het digitale leven.

De lessen zullen doorgaan op volgende dagen en uren :

Maandagen  19 februari, 26 februari, 5 maart en 12 maart.
Tijdens de voormiddagen (9u30-12u) – Laptop
Tijdens de namiddagen  (13.30u -16u) – Androïd tablet

Dinsdagen 20 februari, 27 februari, 6 maart en 13 maart.
Tijdens de namiddag : 13.30u tot 16u  - Ipad

De kosten voor deze lessen bedragen 5 euro per les , 20€ dus voor heel de cursus. Mensen met een vrijetijdspas krijgen 50% vermindering.
Op maandag 29 januari organiseren we eerst een intakedag voor diegenen die inschrijven, daarover verneemt u later meer.
Heb je interesse ? Neem dan contact op met de bibliotheek op 014/67.16.14. Je kan ook aan de balie van de bib terecht voor meer inlichtingen en inschrijvingen.