Blokken in de bib van 15 mei tot 30 juni.

gepost op: 10 mei 2017

Beste studenten

Ook deze examenperiode kunnen jullie in zaal De Vloed van de bibliotheek terecht om te studeren.

Wanneer?
Elke dag  van 15 mei tot 30 juni, telkens van 9.00 tot 19.00 uur, op woensdag tot 17.00 uur.
Eventuele wijzigingen aan de openingsuren hangen uit in het zaaltje.

Vanaf dit jaar kunnen  jullie ook in het zaaltje terecht op zaterdag- zon-en feestdagen.

Praktische afspraken
Er is wifi en elektriciteit voor het gebruik van laptops.
Blokken in de bib wil jullie de kans geven om je beter te concentreren bij de voorbereiding op de examens.
We rekenen op onderlinge sociale controle zodat iedereen in alle rust kan studeren.
Drink voldoende terwijl je blokt. Tijdens het studeren in de zaal mag je enkel water/frisdrank nuttigen, voor andere dranken en eten doe je dit buiten de zaal.
Wil je ontspannen, dan doe je dat buiten.

Voor je de eerste maal aan de slag gaat, noteer je (eenmalig) je contactgegevens op de lijst.
Is er een praktisch probleem, contacteer dan de bibliotheekmedewerkers tijdens de openingsuren van de bib (014 67 16 14) of de dienst vrije tijd op het gemeentehuis (014 40 90 99).

Alvast veel succes met de examens!

Reageren is niet mogelijk op dit bericht.